Oversættelse til erhverv og det offentlige

  Svar inden for 10 minutter

  5 ud af 5 stjerner i anmeldelser

Kvalitetsgaranti og hurtig levering​

​Persondatapolitik - GDPR

Når I bliver kunde hos SprogNet, indtaster vi jeres kontaktoplysninger (firmanavn, kontaktperson, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, momsnummer og andre relevante data) i en administrativ database, som udelukkende anvendes til fakturering og til kontakt i forbindelse med igangværende opgaver. Vi benytter ikke disse data til markedsføringsformål af nogen art, og vi deler ikke oplysningerne med nogen tredjepart.

​Hvis I ønsker det, kan I til enhver tid få oplyst præcis hvilke data, vi har gemt om jeres virksomhed, ved at skrive til ​sprognet@sprognet.dk.

I kan til enhver tid få os til at fjerne jeres kontaktoplysninger fra vores database fuldstændigt. Send jeres anmodning om dette til sprognet@sprognet.dk.

Når I sender dokumenter til os med det formål, at vi skal give pristilbud på oversættelse, gemmer vi disse dokumenter på virksomhedens beskyttede datamedier, indtil I enten har godkendt eller afvist tilbuddet. I tilfælde af, at I afviser tilbuddet, sletter vi omgående de tilsendte dokumenter permanent fra vores datamedier. I tilfælde af, at I godkender tilbuddet, gemmer vi dokumenterne, tillige med de tilsvarende oversættelser/oversættelseshukommelser, i 7 år. Dette først og fremmest for at I kan opnå prismæssig og tidsmæssig fordel af efterfølgende oversættelsesopgaver.

I kan til enhver tid få os til at fjerne jeres dokumenter fra vores datamedier fuldstændigt. Send jeres anmodning om dette til sprognet@sprognet.dk.

Hvis I ønsker at få oplysninger om den type backup og firewall/virusbeskyttelse, vi bruger, kan I til enhver tid gøre det ved at sende en e-mail til sprognet@sprognet.dk.

Hvis I tilmelder jer vores nyhedsbrev, vil vi opbevare jeres kontaktoplysninger, så længe I er tilmeldt. Ved framelding slettes jeres kontaktoplysninger.

Få et gratis tilbud på din oversættelse

​Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 10 minutter

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Administration

Egernvej 15
​8270 Højbjerg

CVR: 27​141072​

star star star star star

​Vurderet 5 / 5 stjerner

på baggrund af mere end 3 anmeldelser på Facebook